Nieuw boekwerk ‘Design Works’ van Social label

Op 7 april van 10.00 – 12.00 uur presenteert Social label¬†tijdens Salone del Mobile in Milaan haar publicatie ‘Design Works‘. Dit boekwerk over de betekenis van design voor de samenleving is een beeldend overzicht van ervaringen uit de praktijk. Daarnaast biedt de publicatie nieuwe inzichten uit de publiekscolleges en ronde tafels met wetenschappers en stakeholders.¬†Ook de ’theory of change’ van Social label die ik voor hen opschreef, komt aan bod.

Schermafbeelding 2017-04-03 om 13.27.24

Het boekwerk sluit af met een persoonlijk statement voor een sociale economie waarin de menselijke maat, vakmanschap en verbeelding centraal staan. Het is tegelijkertijd een serieuze oproep om – met vallen en opstaan – de inclusieve wereld mee vorm te geven voor een nieuw toekomstperspectief voor mensen, Nederland en Europa. Juist nu.

Social label is met een pop-up store dagelijks van 10.30 – 19.00 uur te vinden in home/studio CRUD 13, Via Cola Montano te Milaan. De boekpresentatie is vrijdag 7 april van 10.00 – 12.00 uur. Het boek is te bestellen via mail@sociallabel.nl.

Salone del Mobile is de grootste beurs ter wereld voor interieurontwerp en vindt plaats van 4 – 8 april 2017 in Milaan.